top of page

Rólunk

Üdvözlöm.

Szuromi Károly Róbert vagyok a Robi's megálmodója, alapítója és ügyvezető igazgatója. Jómagam is több, mint 10 évig tevékenykedtem az építőiparban vállalkozóként, gépkezelőként és sofőrként. Saját gépparkom szervízelésében is aktívan részt vettem. Munkásságom során azt tapasztaltam, hogy a JCB az egyik legmegbízhatóbb márka, melynek az alkatrész ellátottsága a legjobb és ár- érték arányban is piacvezetőek. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatok és kapcsolatok ösztönöztek arra, hogy JCB alkatrészek forgalmazásával foglalkozzam. A JCB Minikotrók terén kiemelkedő szakmai tudással rendelkezem és egy hidraulikus kolléga is csatlakozott a cégemhez, továbbá több JCB szerelővel is szoros szakmai kapcsolatot ápolunk. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyan az, amikor egy alkatrész miatt áll a munkafolyamat, így arra törekszünk, hogy vásárlóinkat minél hamarabb kiszolgáljuk legyen az munkaidőn túl vagy, akár hétvégén is. Raktárkészletünket folyamatosan bővítjük, jelenleg is már több, mint 1800 féle alkatrésszel rendelkezünk. Magyarország egyik legnagyobb JCB alkatrész raktárkészlete a miénk. Nemrég hidraulikus tömlők gyártásával bővítettük szolgáltatásainkat. Tömlőket minden típusú géphez tudunk gyártani.
Házhozszállítást saját autónkkal is végzünk, akár azonnal az ország egész területén, továbbá a GLS Futárszolgálattal állunk szerződésben 1 munkanapos szállítási lehetőséggel.

Ha felkeltettük érdeklődését vagy bármilyen kérdés merült fel Önben ne habozzon és keressen minket elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el hozzánk üzletünkbe.

Telefon

+3670/947-5604

Cím

    Dunaföldvár, Kossuth Lajos utca 34.

    Kövessen minket

      • Facebook
      bottom of page