top of page

Szolgáltatásaink

JCB Munka és Agrigépek Alkatrészeinek Értékesítése

JCB alkatrészek értékesítése

A Robi's JCB munka-és agrigépek alkatrészeinek értékesítésére szakosodott. Saját raktárunkon több,mint 1800 féle alkatrész megtalálható. Mi rendelkezünk Magyarország egyik legnagyobb raktárkészletével. Kiterjedt készletünk azonnal elérhető, nyitvatartásunk rugalmas, vevőink igényeihez szabott.  Külső raktárról való beszerzésünk gyors, 1-5 munkanap, egyedi termékek esetében eltérhet. 

Hidraulikatömlők gyártása és javítása

Hidraulikatömlő gyártás

Szakértők vagyunk a hidraulikatömlők gyártásában és javításában is. Kollégánk magasan képzett és tapasztalt minden típusú hidraulikus tömlő fajtában. Elérhető nálunk: magas- és alacsony nyomású, yostick tömlő és mezőgazdasági gépek tömlői is. Az Önök érdekében ez a szolgáltatásunk NON STOP, ügyeleti rendszerben üzemel, hogy Önök a munkájukat minél gyorsabban, zavartalanul folytatni tudják. Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni. 

Munkahenger felújítás

Munkahenger felújítás

Házhozszállítás saját autónkkal

Házhozszállítás

Ha gépének munkahengere meghibásodott, elhasználódott tudunk segíteni. Cégünk kollégái felújítják Önnek munkahengerét az eredeti állapotára, megspórolva ezzel az új megvásárlását. Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni. 

Fő szolgáltatásaink körébe tartozik még a saját autónkkal történő házhozszállítás. Autónkkal már az egész országot bejártuk. Kiszállításunk díját mindig egyénileg képezzük. Ezenkívül pedig GLS futárszolgálattal dolgozunk együtt, hogy Önök már másnap megkaphassák rendelésüket. 

új

Elérhetőek üzletünkben elektromos és akkumulátoros kéziszerszámok, kiegészítők. Raktárkészletről azonnal elérhetőek bizonyos szerszámaink, illetve rendelni tudjuk őket rövid határidővel. Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeink valamelyikén vagy látogasson el üzletünkbe. 

bottom of page